Diensten

Bij Nolten Spuitafwerkingen bent u aan het juiste adres voor een veelvoud aan diensten. Naast het verspuiten van allerlei materialen kunnen wij voor u ook de volledige afwerking van uw woning van A tot Z verzorgen. Of het nu bijvoorbeeld gaat om het pleisteren van uw wanden, het schilderen van uw huis of het afwerken van uw vloer Nolten Spuitafwerking heeft de expertise in huis om u alle zorgen uit handen te nemen. Hieronder vindt u een uiteenzetting van de diversen door ons geleverde diensten.

Spuitafwerkingen
Nolten Spuitafwerkingen beschikt in haar bedrijfspand in Naaldwijk over een eigen spuitcabine waar al vele meubels, keukens, deuren enz. aan een tweede leven zijn begonnen. Ons motto is dan ook "gun je spullen een tweede leven" Voor een relatief laag bedrag kunnen wij van vrijwel ieder object weer een Eyecatcher in uw interieur maken! Informeer daarom eens vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het pleisteren van wanden en plafonds
Om een goede eindafwerking te krijgen dient de ondergrond in goede staat te wezen. Daarom is het belangrijk dat voor het behangen of schilderen de ondergrond glad is. Door het pleisteren van wanden en/of plafonds wordt een goede basis gelegd voor een strak eindresultaat!

Wand en plafond afwerking
Of het nu gespoten of gerold moet worden, glad of met een structuur, het maakt voor ons niet uit! Wij zijn dé specialisten op het gebied van het airless verspuiten van muurverven. Een nieuw gepleisterd plafond voorzien we met onze airless van een streeploze en strakke afwerking. Maar ook voor het rollen van uw wanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Schilderwerk
Binnen of buiten, begane grond of dakkapel, hoog, zijdeglans of heelmat het is ons om het even! Wij verzorgen uw schilderwerk volledig naar uw wensen met hoogwaardige producten.

Wandbekleding
Het plakken van glasweefsel of vlies of het behangwerk in woon- kinder- of slaapkamer ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. De nieuwste designs, het hipste kinderbehang of gewoon een rustig behangetje het kan allemaal!

Decoratieve afwerkingen
Krijtverf, leemstuc, vergrijzen, muurschilderingen, kalkwas of white wash... zo maar wat termen van decoratieve afwerkingen voor wanden en/of meubelen. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn en u vrijblijvend adviseren!